Uusi
  • WHAT KATIE DID, Glamour Waspie Waist Cincher Black
  • WHAT KATIE DID, Glamour Waspie Waist Cincher Black
  • WHAT KATIE DID, Glamour Waspie Waist Cincher Black
WHAT KATIE DID

WHAT KATIE DID, Glamour Waspie Waist Cincher Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 64,00 6400
Määrä: kpl
What Katie Did Glamour Waspie Waist Cincher 

Kaipaatko vaatteidesi alle tukea ja muotoilua? What Katie Didin Waist Cincher silottaa, antaa tukea ja korostaa kaunista 50-luvun tyylistä tiimalasimallia.

Tässä muotoilevassa waspiessa on metalliset spiraaliluut, jotka antavat hyvän tuen vyötärölle. Edessä hakaskiinnitys. Mukava, sileä malli, joka mukautuu hyvin vaatteiden alle. 

Kaunis malli, jota kehtaa myös esitellä alusvaatteena.

Mitoitus: Tuote on valmistettu powermesh materiaalista, jossa on jonkun verran joustoa. Jos olet päärynävartaloinen, valitse kokosi vyötärön mittasi mukaan (napakka mitta vyötärön kapeimmalta kohdalla), alaosan pitäisi joustaa. Jos olet omenavartaloinen, ota lantiomittasi myös huomioon ja etsi koko, joka on lähinnä vyötärön- ja lantionympäryksesi mittoja.

Jos olet kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon - löpsöttävä cincher ei anna oikeanlaista tukea/muotoilua. Jos olet jo tottunut käyttämään napakoita, tukea antavia alusasuja, voit tuolloin halutessasi valita mitoistasi yhtä kokoa pienemmän koon.

S

 

Vyötärö 64 cm   Lantio 89 cm
M

 

Vyötärö 69 cm   Lantio 94 cm
L

 

Vyötärö 74 cm   Lantio 99 cm
XL

 

Vyötärö 79 cm   Lantio 104 cm
XXL

 

Vyötärö 84 cm   Lantio 109 cm
XXXL

 

Vyötärö 89 cm   Lantio 114 cm

Korkeus n. 20 cm. Tämä malli antaa siis tukea ja muotoa vyötärölle. Jos haluat korkeamman mallin, johon voit kiinnittää sukkanauhat, valitse Glamour Waist Cincher
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.