Palautukset

VAIHDOT- JA PALAUTUKSET:

Tuotteillamme on 14 vrk:n vaihto-/palautusoikeus*. Palautus on asiakkaalle ilmainen. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti eikä siinä olevia tuotelappuja saa irroittaa!

Palautettavassa tuotteessa ei saa olla epäpuhtauksia/karvoja. Mikäli tuotteessa on epäpuhtauksia, jotka joudumme puhdistamaan, emme palauta täyttä summaa. Jos tuote on myyntikelvoton, emme voi vastaanottaa palautusta. Jos joudumme lähettämään käytetyn/epäpuhtaan tuotteen takaisin asiakkaalle, asiakas vastaa toimituskuluista.

Uima-asujen on oltava käyttämättömiä eikä niissä olevia sinettejä saa irroittaa. Muuten emme voi vastaanottaa palautusta hygieniasyistä.

Voit myös halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kokoon/tuotteeseen.
Voit vaihtaa tuotteen ilmaiseksi kerran. Jos tilalle haluamaasi tuotetta ei ole meillä varastossa, otamme sinuun yhteyttä. 

*Sukkahousuillakorviksilla ja hiuskoristeilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä.


PALAUTTAESSASI TUOTTEITA, TOIMI NÄIN:

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuskaavake ja kirjoita siihen tietosi sekä miksi haluat palauttaa tuotteet.

2. Laita tuotteet takaisin pakkaukseen ja liitä täytetty palautuskaavake mukaan. TÄRKEÄÄ! Tarkista, ettei tuotteissa ole epäpuhtauksia/eläinten karvoja! 

3. Lähetä paketti asiakaspalautuksena osoitteeseen:
 
ASIAKASPALAUTUS
DRESSY OY/613014
IMATRANKATU 21
50970 MIKKELI
Vaadi postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se.

Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

HUOM! Noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus. Jos et jostain syystä pysty noutamaan pakettia, ilmoita meille asiasta sähköpostitse: info@dressy.fi

 
Jos asiakas jättää noutamatta paketin, ilmoittamatta siitä Dressylle, emme enää toimita tilauksia kyseiselle asiakkaalle postiennakolla ja veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut (15 €) asiakkaalta.