Vaihto/Palautus


Haluamme, että olet tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteillamme on 14 vrk:n vaihto-/palautusoikeus*. Palautus on ilmainen Suomessa, kun käytät Dressyn asiakaspalautusta.

*Sukkahousuilla ja korviksilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta hygieniasyistä.


PALAUTUSEHDOT

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti, eikä siinä olevia tuotelappuja saa irroittaa. Kenkälaatikoihin ei saa liimata teippejä/palautustarroja.

Palautettavassa tuotteessa ei saa olla epäpuhtauksia/karvoja. Mikäli tuotteessa on epäpuhtauksia, jotka joudumme puhdistamaan, emme palauta täyttä summaa. Jos tuote on myyntikelvoton, emme voi vastaanottaa palautusta. Jos joudumme lähettämään käytetyn/epäpuhtaan tuotteen takaisin asiakkaalle, asiakas vastaa toimituskuluista.

TIETOA KENKIEN PALAUTUKSESTA

Palauttaessasi kenkiä, niiden on oltava täysin myyntikuntoiset sekä alkuperäisessä pakkauksessaan. Kenkälaatikoihin ei saa liimata teippejä/palautustarroja.
Kenkien pohjiin tulee herkästi jälkiä jo sovittaessa, joten huomioithan siis, että sovitat kenkiä vaikkapa pehmeän pyyhkeen, peitteen taikka maton päällä. Palautettavien kenkien pohjassa ei saa olla naarmuja/käytönjälkiä. 

VAIHDOT

Nopeiten saat uuden tuotteen, jos teet siitä uuden tilauksen verkkokaupassa ja teet vanhasta tuotteesta palautuksen.
Jos haluat tehdä vaihdon normaalisti, voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon/tuotteeseen ilmaiseksi kerran. Jos tilalle haluamaasi tuotetta ei ole meillä varastossa, otamme sinuun yhteyttä. 


PALAUTTAESSASI TUOTTEITA, TOIMI NÄIN:

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuskaavake ja kirjoita siihen tietosi sekä miksi haluat palauttaa tuotteet.

2. Laita tuotteet takaisin pakkaukseen ja liitä täytetty palautuskaavake mukaan. TÄRKEÄÄ! Tarkista, ettei tuotteissa ole epäpuhtauksia/eläinten karvoja! 

3. Lähetä paketti asiakaspalautuksena osoitteeseen:
 
ASIAKASPALAUTUS
DRESSY OY/613014
IMATRANKATU 21
50970 MIKKELI

Pyydä postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se.

Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

HUOM! Noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus. Jos et jostain syystä pysty noutamaan pakettia, ilmoita meille asiasta sähköpostitse: info@dressy.fi

 
Jos asiakas jättää noutamatta paketin, ilmoittamatta siitä Dressylle, emme enää toimita tilauksia kyseiselle asiakkaalle postiennakolla ja veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut (15 €) asiakkaalta.


These are terms and conditions when ordering from Finland. If you are ordering outside Finland, see the terms and conditions here.