Info

LET'S GET DRESSY!

Sana ”dressy” tarkoittaa suomeksi tyylikästä ja haluammekin tuoda kaikkien naisten elämään tyyliä ja kauneutta ihastuttavien vintagetyylisten vaatteiden sekä asusteiden kautta. Rakastamme kauniita vaatteita ja meitä ihastuttaa etenkin fiftarityyliset, naiselliset mallit ja kuosit!

Yritys sai alkunsa jo vuonna 2005, jolloin syntyi Blackgroup, tarjoten vaihtoehtoista muotia suomalaisille yli 12 vuotta. Noiden vuosien aikana tuotevalikoima ja kysyntä muuttuivat yhä enemmän ja enemmän naisellisempaan suuntaan ja ihastuttavat fiftarityyliset vaatteet valtasivat verkkokauppamme.

Koska nimi Blackgroup ei enää kuvannut yritystä tarpeeksi hyvin, halusimme vaihtaa yrityksemme nimen ja näin sai alkunsa Dressy.

Olemme siis toimineet alalla jo vuodesta 2005 lähtien, palvellen teitä, jotka haluatte jotain hieman erikoisempaa! Vaikka nimi onkin muuttunut, henkilöt yrityksen takana ovat edelleen samat ja tärkeintä meille on asiakkaidemme palveleminen alusta loppuun asti – suurella sydämellä.

Dressyn valikoimista löydät mm. naisten kellomekot, kynämekot, hameet, housut, paidat, neuleet, takit, kengät, laukut sekä muut asusteet. Näiden lisäksi löydät myös tyyliin sopivia sisustus- ja lahjatavaroita sekä suloisia fifarityylisiä vaatteita lapsille.

Pyrimme pitämään valikoimissa alan klassikot sekä kuumimmat uutuudet!


Tervetuloa Dressyyn!

Ystävällisin terveisin

Miina

yrittäjä