Petticoat opas

Meiltä löydät laajan valikoiman ihastuttavia tyllialushameita, jotka antavat muhkeutta kellohelmaisten mekkojen ja hameiden alle.

Tässä oppaassa esittelemme eri petticoat mallimme ja niiden ominaisuudet.


1. STARLIGHT PETTICOAT - SOPIVASTI MUHKEUTTA, MUTTA MYÖS PEHMEYTTÄ JA LUONNOLLISUUTTA

Petticoat, STARLIGHT Light Pink 58 cm
Starlight petticoat on ehdottomasti suosituin petticoat mallimme. Se sopii pituudeltaan suurimpaan osaan valkoimamme kellomekoista ja hameista. Starlight on superpehmeä ja pehmeän materiaalinsa ansioista laskeutuu luontevasti. Usean kerroksen ansioista, antaa kuitenkin sopivasti muhkeutta helmaan.

Tyllin alla vuorikangas. Joustava, säädettävä kuminauha vyötärö. Sopii hyvin polvipituisten mekkojen alle. Saatavana monia eri värejä. Erittäin mukava päällä!

Pituus n. 58 cm.

Materiaali: 80% polyamidi, 17% polyesteri, 3 % elastaani.

STARLIGHT PETTICOATIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

2. POLLY PETTICOAT - KEVYTTÄ NOSTETTA
Polly petticoatilla tuot hillittyä ja luonnollista nostetta kellohelmoillesi. Petticoatissa on yksi tyllikerros, jonka alta löytyy alushame. Tyllin alareunassa röyhelöreunus. Erittäin joustava kuminauhavyötärö.

Tämä petticoat on siis erinomainen, jos et halua supermuhkeata kellohelmaa, vaan haluat, että helma saa hieman runsautta, mutta laskeutuu luonnollisesti alaspäin. Tämä malli sopii pituudeltaan polvipituisiin mekkoihin sekä hameisiin, eli suurimpaan osaan valkoimamme kellomekoista ja hameista.
 
Saatavana musta ja valkoinen väri.

XS-M pituus n. 63 cm, L-XXL pituus n. 68 cm.

Materiaali: 100% polyesteri.

POLLY PETTICOATIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ


3. MIDI PETTICOAT - LYHYEMMILLE KELLOHELMOILLE


Petticoat, MIDI White 50 cm
Pehmeä ja runsas petticoat hame, joka sopii hyvin lyhyempien kellomekkojen/-hameiden alle antamaan lisävolyymia. Pituudeltaan tämä alushame soveltuu hyvin polven yläpuolelle jäävien mekkojen ja hameiden alle. 

Tyllin alla pehmeä vuorikangas. Joustava, säädettävä kuminauha vyötärö. 

Pituus n. 50 cm.

Saatavana musta ja valkoinen väri.

Materiaali: 80% polyamidi, 17% polyesteri, 3 % elastaani.

MIDI PETTICOATIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ


4. LIFEFORMS - ENEMMÄN PITUUTTA


Lifeforms Petticoat on pidempi malli supersuositusta Starlight Petticoatista. Kuten Starlight, Lifeforms on myös superpehmeä ja pehmeän materiaalinsa ansioista laskeutuu luontevasti. Usean kerroksen ansioista, antaa kuitenkin sopivasti muhkeutta helmaan.

Tyllin alla vuorikangas. Joustava, säädettävä kuminauha vyötärö. Sopii hyvin hieman polven alapuolelle ulottuvien mekkojen kanssa. Saatavana musta ja valkoinen väri (muut värit tilauksesta). Erittäin mukava päällä!

Pituus n. 66 cm.

Materiaali: 80% polyamidi, 17% polyesteri, 3 % elastaani.

LIFEFORMS PETTICOATIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.