Uusi
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Eau de Nil
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Eau de Nil
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Eau de Nil
Emmy Design

EMMY Neuletakki, Peggy Sue Eau de Nil

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl

Emmy Design Klassikko - Peggy Sue neuletakki

Emmyn suosittu Peggy Sue on monien ylistämä vintagetyylinen neuletakki, jonka muotoilu imartelee naisellisia muotoja ja joka lyhyen mallin ansioista sopii erinomaisesti mekkojen sekä korkeavyötäröisten housujen/hameiden kanssa.

Neuleessa käytetty kaunista kaapelineulosta edessä, takana sekä hihoissa. Tämä neuletakki sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Villa pitää lämpimänä, mutta ei kuitenkaan hikoiluta. 

Edessä napitus. Materiaalina käytetty merinovillaa, joka on ilmava, eikä hikoiluta. Villalanka on käsitelty sileäpintaiseksi, minkä ansioista materiaali on sileää/hohtavapintaista, eikä kutita samalla tavalla kuin normaali villa.

Hoito-ohje: Villa pysyy pitkään raikkaana oikein hoidettuna. Anna neuletakille ilmaa käyttöjen välillä (ripusta henkariin ilmavalle paikalle). Kun neuletakki lopulta tarvitseepesua, voit pestä neuletakin pesukoneessa käsinpesuohjelmalla. 

Materiaali: 100% merinovilla. 

Emmy on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kauniita, vintagetyylisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Emmy panostaa naisellisuuteen, laatuun ja istuvuuteen. Vintagetyyliset neuletakit ovat nousseet suureen suosioon ja ovatkin jo monille keräilykohteita. Suositut neuleet valmistetaan laadukkaasta 100% merinovillasta.

Ensimmäisenä Suomessa Dressystä! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.