Emmy Design

EMMY Neuletakki, Ice Skater Dusty Blue

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl

Emmyn neuletakit ovat monien kehumia ja syystäkin! Ice Skater on ihana vintagetyylinen neuletakki, jonka muotoilu imartelee naisellisia muotoja ja joka lyhyen mallin ansioista sopii erinomaisesti mekkojen sekä korkeavyötäröisten housujen/hameiden kanssa. Neuletakissa on pitkät hihat ja v-kaula-aukko.

Neuleessa on käytetty kaunista kaapelineulosta edessä, takana sekä hihoissa. Paksuhko villa pitää lämpimänä, mutta ei kuitenkaan hikoiluta. 

Edessä napitus. Materiaalina käytetty merinovillaa, joka on ilmava, eikä hikoiluta. Villalanka on käsitelty sileäpintaiseksi, minkä ansioista materiaali on sileää/hohtavapintaista, eikä kutita samalla tavalla kuin normaali villa.

Hoito-ohje: Villa pysyy pitkään raikkaana oikein hoidettuna. Anna neuletakille ilmaa käyttöjen välillä (ripusta henkariin ilmavalle paikalle). Kun neuletakki lopulta tarvitseepesua, voit pestä neuletakin pesukoneessa käsinpesuohjelmalla. 

Materiaali: 100% merinovilla. 

Emmy on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kauniita, vintagetyylisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Emmy panostaa naisellisuuteen, laatuun ja istuvuuteen. Vintagetyyliset neuletakit ovat nousseet suureen suosioon ja ovatkin jo monille keräilykohteita. Suositut neuleet valmistetaan laadukkaasta 100% merinovillasta.

Ensimmäisenä Suomessa nyt Dressystä! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.