Uusi
  • EMMY Neuletakki, Delightful Daytime Celadon Green
  • EMMY Neuletakki, Delightful Daytime Celadon Green
  • EMMY Neuletakki, Delightful Daytime Celadon Green
Emmy Design

EMMY Neuletakki, Delightful Daytime Celadon Green

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,00 12900
Määrä: kpl
Delightful Cardi on todellinen Emmy klassikko! Ihanan kevyt vintagetyylinen neuletakki, joka on valmistettu merinovillasta.

Ihana vintagetyylinen neuletakki, jonka muotoilu imartelee naisellisia muotoja ja joka lyhyen mallin ansioista sopii erinomaisesti mekkojen sekä korkeavyötäröisten housujen/hameiden kanssa.

Kevyt neuletakki kaunista pitsineulosta. Pehmoinen, ohut merinovilla lämmittää, mutta ilmavan neuloksen, ohuen langan ja hengittävän merinovillan ansioista materiaali hengittää ja sen vuoksi neuletakki käy erinomaisesti kevät/kesä käyttöön.

Hieman puhvimaiset hihat ja edessä napitus. Neuletakissa on pitkät hihat ja v-kaula-aukko.

Hoito-ohje: Villa pysyy pitkään raikkaana oikein hoidettuna. Anna neuletakille ilmaa käyttöjen välillä (ripusta henkariin ilmavalle paikalle). Kun neuletakki lopulta tarvitsee pesua, voit pestä neuletakin pesuohjeen mukaan.

Materiaali: 100% merinovilla. 

Emmy on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kauniita, vintagetyylisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Emmy panostaa naisellisuuteen, laatuun ja istuvuuteen. Vintagetyyliset neuletakit ovat nousseet suureen suosioon ja ovatkin jo monille keräilykohteita. Suositut neuleet valmistetaan laadukkaasta 100% merinovillasta.

Ensimmäisenä Suomessa Dressystä! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.