WHAT KATIE DID

Waist Cincher, WHAT KATIE DID Glamour Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 74,00 7400
Määrä: kpl
What Katie Did Waist Cincher 

Kaipaatko vaatteidesi alle tukea ja muotoilua, mutta et tykkää liian raskaista ja kiristävistä korseteista? What Katie Didin Waist Cincher silottaa, antaa tukea ja korostaa kaunista tiimalasimallia.

Korkea malli, jonka tuki ulottuu rintaliivien alapuolelle saakka - ei siis ylimääräisiä muhkuroita. Cincherissä on kahdeksan metallista spiraaliluuta, jotka antavat hyvän tuen. Kuusi säädettävää nauhaa, joilla kiinnität sukkanauhasukkasi. Nauhat voit myös halutessasi irroittaa. Mukava, sileä malli, joka mukautuu hyvin vaatteiden alle. 

Kaunis malli, jota kehtaa myös esitellä alusvaatteena.

Mitoitus: Tuote on valmistettu powermesh materiaalista, jossa on jonkun verran joustoa. Jos olet päärynävartaloinen, valitse kokosi vyötärön mittasi mukaan (napakka mitta vyötärön kapeimmalta kohdalla), alaosan pitäisi joustaa. Jos olet omenavartaloinen, ota lantiomittasi myös huomioon ja etsi koko, joka on lähinnä vyötärön- ja lantionympäryksesi mittoja.

Jos olet kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon - löpsöttävä cincher ei anna oikeanlaista tukea/muotoilua. Jos olet jo tottunut käyttämään napakoita, tukea antavia alusasuja, voit tuolloin halutessasi valita mitoistasi yhtä kokoa pienemmän koon.

S

 

Vyötärö 64 cm   Lantio 89 cm
M

 

Vyötärö 69 cm   Lantio 94 cm
L

 

Vyötärö 74 cm   Lantio 99 cm
XL

 

Vyötärö 79 cm   Lantio 104 cm
XXL

 

Vyötärö 84 cm   Lantio 109 cm
XXXL

 

Vyötärö 89 cm   Lantio 114 cm

Korkeus n. 28 cm.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.