ALE 30 %
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Cream
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Cream
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Cream
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Cream
  • EMMY Neuletakki, Peggy Sue Cream
Emmy Design

EMMY Neuletakki, Peggy Sue Cream

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 104,30 10430 149,00 € 14900
Määrä: kpl
Suositut Emmy Design neuletakit on nyt täällä! Emmyn suosittu Peggy Sue on monien ylistämä vintagetyylinen neuletakki.

Ihana vintagetyylinen neuletakki, jonka muotoilu imartelee naisellisia muotoja ja joka lyhyen mallin ansioista sopii erinomaisesti mekkojen sekä korkeavyötäröisten housujen/hameiden kanssa.

Neuleessa käytetty kaunista kaapelineulosta edessä, takana sekä hihoissa. Tämä neuletakki sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Villa pitää lämpimänä, mutta ei kuitenkaan hikoiluta. 

Edessä napitus. Materiaalina käytetty merinovillaa, joka on ilmava, eikä hikoiluta. Villalanka on käsitelty sileäpintaiseksi, minkä ansioista materiaali on sileää/hohtavapintaista, eikä kutita samalla tavalla kuin normaali villa.

Hoito-ohje: Villa pysyy pitkään raikkaana oikein hoidettuna. Anna neuletakille ilmaa käyttöjen välillä (ripusta henkariin ilmavalle paikalle). Kun neuletakki lopulta tarvitseepesua, voit pestä neuletakin pesukoneessa käsinpesuohjelmalla. 

Materiaali: 100% merinovilla. 
Mitat: Katso mittataulukko kuvista!

y on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kauniita, vintagetyylisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Emmy panostaa naisellisuuteen, laatuun ja istuvuuteen. Vintagetyyliset neuletakit ovat nousseet suureen suosioon ja ovatkin jo monille keräilykohteita. Suositut neuleet valmistetaan laadukkaasta 100% merinovillasta.

Ensimmäisenä Suomessa nyt Dressystä! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.