Maksutavat

MAKSUTAVAT:

 

Paytrail: Paytrailin kautta voit maksaa tilauksesi turvallisesti ja valita haluamasi maksuvaihtoehdon seuraavista: Nordea, OP-Pohjola, Sampopankki, Tapiola, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankit, Paikallisosuuspankit, Nooa, Ålandsbanken, S-pankki, Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Maestro. Postikulut 6.90e.

 

Postiennakko: Maksat tuotteet postiin noutaessasi paketin. Postikulut 6.90 € + 5 € maksutapalisä.

 

Nouto: Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Mikkelin varastoltamme. Varastomme sijaitsee osoitteessa: Imatrankatu 21, 50970 MIKKELI.

 

Klarna lasku: Maksuaika 14 päivää. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Laskulla maksettaessa, perimme laskutuslisän 2.95€. Jos sinulla on kysymyksiä laskustasi, katso www.klarna.fi. Postikulut 6,90€ + laskutuslisä 2.95€.

 

Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti. Postikulut 6,90€.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi).

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut: Tili, vuosikorko 22%, avausmaksu 0€, laskutusmaksu 3,95€/kk.


Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf 

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi 

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Dressy Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MINIMITILAUS:

Meillä ei ole minimitilausrajaa. Lisäämme kuitenkin normaalit postikulut jokaiseen tilaukseen.