Charlie Stone

Kengät, CHARLIE STONE Singapore Black

Hinta: 139,00 13900
Määrä: kpl

Ainoana jälleenmyyjänä Suomessa, esittelemme teille ylelliset, vintagetyyliset Charlie Stone kengät!

KENGÄN OMINAISUUDET

  • Kengissä on n. 20 mm piilokanta, joka antaa paremman asennon jalan kaarelle, nilkoille sekä polville. Piilokannan lisäksi kengissä on näkyvä 10 mm minikanta. 
  • Sisäpohjassa pehmennys, jonka ansioista kengät tuntuvat mukavilta, vaikka käyttäisit niitä pidempään.
  • Pehmeä aitonahkainen materiaali!
  • Joustava ja kestävä kumipohja, joka pidentää kenkien käyttöikää.
  • Huomio, että kengät ovat käsityötä, joten pieniä erovaisuuksia voi parien välillä ilmetä. 

MITOITUS

Charlie Stone kenkien mitoitust on ehkä hivenen normaalia suurempi. Jokainen malli on lestiltään erilainen, riippuen mallista ja materiaalista. 

Tämä malli on lestiltään kapeahko.

Suuntaa-antava mittataulukko:

Koko 35 36 37 38 39 40 41 42
                 
Jalan pituus (cm) 22.7 23.3 24.0 24.7 25.3 26.0 26.7 27.4

TÄRKEÄÄ TIETOA PALAUTUKSESTA

Haluamme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja myös kengillä on normaali vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaessasi kenkiä, niiden on oltava täysin myyntikuntoiset sekä alkuperäisessä pakkauksessaan.
Kenkien pohjiin tulee herkästi jälkiä jo sovittaessa, joten huomioithan siis, että sovitat kenkiä pehmeän pyyhkeen, peitteen taikka maton päällä. Palautettavien kenkien pohjassa ei saa olla naarmuja/käytönjälkiä.

 
Arvostele tämä tuote

04.05.2019 - MissLuluMay

Ihanan tuntuiset jalassa.Koko on n. puoli numeroa suurempi kuin normaalisti.Tämä malli on kapeahko joten jos omaat leveähkön jalan niin ota normaali kokosi,kapeaan jalkaan numeroa pienempi hyvä,vaikkakin alkuun tuntui aika napakalta jalkaan, niin nahka kuitenkin tuntuu muotoutuvan aika pian omaan jalkaan sopivaksi.Vielä ei kuitenkaan ole testattu miten näillä pystyy kokopäivän kävelemään.Ensivaikutelma kuitenkin että ovat tosi hyvät jalalle ja tyylikkään tyttömäiset myös!