ALE 30 %
  • EMMY Neuletakki, Susie Q Coral
  • EMMY Neuletakki, Susie Q Coral
Emmy Design

EMMY Neuletakki, Susie Q Coral

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 97,30 9730 139,00 € 13900
Määrä: kpl

ENNAKKOTILAUSTUOTE - TOIMITUS ARVIOLTA MAALISKUUN LOPUSSA!

Suositut Emmy Design neuletakit on täällä! 

Ihana vintagetyylinen neuletakki, jonka muotoilu imartelee naisellisia muotoja ja joka lyhyen mallin ansioista sopii erinomaisesti mekkojen sekä korkeavyötäröisten housujen/hameiden kanssa.

Neuleessa käytetty kaunista kaapelilehtineulosta edessä, takana sekä hihoissa. Tämä neuletakki sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Materiaali on hypoallergeenista ja mukavaa puuvillasekoitetta. Tämä neuletakki on vegaaniystävällinen.

Materiaalina käytetty mukavaa puuvillaa, joka on hengittävä ja kestävä materiaali. Seassa on 50% modaalia, joka on pehmeää ja kestävää materiaalia. Modaali ei nyppyynny herkästi ja se haihduttaa kosteutta iholta, jonka ansiosta iho tuntuu freesiltä ja raikkaalta. 

Materiaali: 50% puuvilla, 50% modaali. 

Emmy on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kauniita, vintagetyylisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Emmy panostaa naisellisuuteen, laatuun ja istuvuuteen. Vintagetyyliset neuletakit ovat nousseet suureen suosioon ja ovatkin jo monille keräilykohteita. Suositut neuleet valmistetaan laadukkaasta 100% merinovillasta.

Ensimmäisenä Suomessa nyt Dressystä! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.