ALE 50 %
  • EMMY Neuletakki, Jolly 40s Cream
  • EMMY Neuletakki, Jolly 40s Cream
Emmy Design

EMMY Neuletakki, Jolly 40s Cream

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 77,50 7750 155,00 € 15500
Määrä: kpl
Suositut Emmy Design neuletakit on nyt täällä! Emmyn ihastuttava Jolly neuletakki saa inspiraationsa 40-luvulta. 

Ihana vintagetyylinen lyhyt neuletakki, joka sopii erinomaisesti mekkojen sekä korkeavyötäröisten housujen/hameiden kanssa.
Neuletakkiin on neulottu eteen vyö, jolla saat mukavasti säädettyä neuletakin kokoa ja muotoa vyötäröllä. Edessä napitus. Rinnoissa koristetaskut (ei käytettävät). Kaunis kaapelineulos laskeutuu olkapäiltä eteen sekä koristaa myös hihoja. Materiaalina käytetty ohutta, laadukasta merinovillaa, joka on ilmava, eikä liian kuuma. Villalanka on käsitelty sileäpintaiseksi, minkä ansioista materiaali on sileää/hohtavapintaista, eikä kutita samalla tavalla kuin normaali villa.

Hoito-ohje: Villa pysyy pitkään raikkaana oikein hoidettuna. Anna neuletakille ilmaa käyttöjen välillä (ripusta henkariin ilmavalle paikalle). Kun neuletakki lopulta tarvitseepesua, voit pestä neuletakin pesukoneessa käsinpesuohjelmalla. 

Materiaali: 100% merinovilla.
 

Emmy on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kauniita, vintagetyylisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Emmy panostaa naisellisuuteen, laatuun ja istuvuuteen. Vintagetyyliset neuletakit ovat nousseet suureen suosioon ja ovatkin jo monille keräilykohteita. Suositut neuleet valmistetaan laadukkaasta 100% merinovillasta.

Ensimmäisenä Suomessa nyt Dressystä! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.